Friday, April 17, 2009

GLAMOROUS SET

Kulit kita sentiasa terdedah pada perkara yg boleh merosakkan kulit seperti pencemaran, pancaran UV dan juga kehidupan yg terlalu sibuk/stress. Semua ini boleh membawa kpd kulit bermasalah, terutamanya bg mereka yg mengalami kulit sensitive. Rangkaian penjagaan kulit Glamorous dapat mengatasi masalah kulit anda. Kembalikan keremajan wajah anda dan mencerah serta menyihatkan kulit. Ia diaplikasikan dr rumusan Radiance CR yg di perbaharui oleh DSM Switzerland. Alami lah perbezaannya dgn kulit yg sihat dan cerah berseri dgn Glamorous Set.


Description:
Krim pelindung matahari yang lengkap yang mengandungi Parsol MCX 1789 untuk melindungi kulit daripada sinaran UVA yang menyebabkan penuaan, pigmentasi, kulit kusam dan tak bermaya dan juga daripada sinaran UVB yang menyebabkan kulit terbakar.
Mengandungi SPF 50 untuk perlindungan 50 kali ganda daripada perlindungan semulajadi dan PA+++ (Protection Grade of UVA) yang merupakan nilai tertinggi dalam teknologi terkini perlindungan UVA.
Juga mengandungi Plankton Laut (GP4G), Vitamin E dan Vitamin B5 yang menambah kelembapan dan menyegarkan kulit
Mempunyai tekstur yang ringan, tidak melekit dan berminyak dan sesuai dengan semua jenis kulit.
Cara penggunaan: 
Selepas membersih muka, sapu dan ratakan krim pada muka dan leher setiap pagi.
- Produk Code: 10109-06
- Price: RM 38.70

Description
Krim pembersih muka yg bertekstur halus dan lembut berfungsi untuk membersih dan menyerap segala kotoran dan saki-baki mekap yang terdapat pada wajah untuk kulit yang lebih bersih dan lembap secara semulajadi. Mengandungi rumusan hebat iaitu Radiance CR yg diperbaharui dr DSM Switzerland. Manakala Vitamin C dpt melindungi kulit agar sihat dan bersih. Campuran Coenzyme R pula dpt mencerahkan wajah dlm masa 8 minggu.
Cara Penggunaan
Sapu Glamorous Facial Cream Cleanser pd wajah yg kering dan urut secara perlahan-lahan menghala keatas. Kemudian bersihkan dgn kapas muka. Akhir sekali bilas dgn air sehingga bersih. Gunakan setiap pg dan malam.
Produk Code: 11004-06
PriceRM 39.50


Description:
Pencuci muka yang lembut yang mampu membersihkan kotoran dan menghilangkan minyak yang berlebihan pada wajah secara mendalam.
Mengurangkan masalah kulit berminyak, mengecilkan liang roma dan menyerikan kulit yang tidak bermaya dan kusam dan sangat lembut pd kulit muka serta melembabkan. Diaplikasi dari Enantia Chlorantha, Radiance CR, Vitamin C dan Coenzyme R yg dapat membantu mencerahkan kulit muka serta melindungi wajah daripada sinaran UV yg boleh merosakkan kulit.
Cara Penggunaan
Letakkan sedikit pembersih muka, campur dgn sedikit air sehingga berbuih. Sapu dan urut pd muka perlahan2. Kemudian bilas dgn air. Gunakan setiap pagi dan malam.
Produk Code:11005-06
PriceRM 39.50

Description:
Krim perlindungan yg hebat dari khasiat Vitamin C dan Coenzyme R ( Vitamin H/Biotin) membantu melembab, menyegar dan membaiki tekstur kulit agar kelihatan lebih cerah dan sihat. Dapat meningkatkan keanjalan sel-sel kulit agar lebih lembut, licin dan mengurangkan kedutan dan garis-garis halus pd kulit wajah. Dirumus juga dari Caviar Extract untuk membantu memulihkan kerosakan kulit seperti menyamarkan bintik2 hitam, pigmentasi dan kesan jerawat.

Cara Penggunaan:
Selepas membersih muka, sapukan Glamorous Intensive Regenerate Cream pd seluruh muka dan leher setiap pagi dan malam.
Produk Code: 15011-06
PriceRM 97.00Description:
Membantu mencerahkan kulit wajah yang kusam akibat pigmentasi yg tidak sekata. Diformulasikan dari Radiance CR yg dapat mencerahkan kulit, manakala Allantoin pula dpt membersihkan sel-sel mati. Kulit anda akan kelihatan lebih cerah secara semulajadi.
Cara Penggunaan:
Sapukan Glamorous Melabright Spot Corrector di tempat berjeragat sebelum solekan pd waktu pagi dan malam.
- Produk Code:14003-06
- Price: RM 32.00

0 comments:

Post a Comment

 
Template designed using TrixTG